Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul www.accesorii-it.ro  este oferit de ACCESORII COMPONENTE IT  S.R.L.  cu sediul in strada Mesteacanului nr.8, oras Pantelimon, judet Ilfov, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J23/4604/2020, avand cod unic de inregistrare  43146744, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la:
contact@accesorii-it.ro  - pentru initiere colaborari,parteneriate sau sugestii.

comenzi@accesorii-it.ro - pentru efectuare comenzi

sesizari@accesorii-it.ro - efectuarea unei sesizari
Prin telefon la numarul:  0741.747.111  sau  0753.437.608

II. Despre 
www.accesorii-it.ro 
www.accesorii-it.ro  este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site,email sau telefon. 

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.accesorii-it.ro , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.accesorii-it.ro  fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.accesorii-it.ro  fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.accesorii-it.ro , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.accesorii-it.ro  intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.


IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.accesorii-it.ro  poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.accesorii-it.ro  sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.accesorii-it.ro  si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.accesorii-it.ro . 

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.accesorii-it.ro , numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 

www.accesorii-it.ro  isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.accesorii-it.ro  va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.accesorii-it.ro . De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.accesorii-it.ro  va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.accesorii-it.ro , cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 


VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.accesorii-it.ro  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.accesorii-it.ro 
- costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
- factura aferenta comenzii va fi trimisa pe emailul cumparatorului,care certifica si drept de garantie a produsului/lor 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.accesorii-it.ro , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 


VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.accesorii-it.ro  reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 


VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

-transfer bancar in contul societatii Accesorii Componente IT S.R.L.  RO61BTRLRONCRT0570163201 ,Banca Transilvania, sucursala Coposu,dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, ce asteapta confirmarea platii.Dupa ce plata a fost confirmata comanda va pleca prin metoda de livrare aleasa

-plata la livrare ,ramburs la curier

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.accesorii-it.ro  ?

Puteti cumpara produse prin www.accesorii-it.ro  urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Alegeti metoda de livrare si finalizati comanda.

c.Finalizarea si plata comenzii.


VIII. Garantie si service post-vanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de tehnic la 0753.437.608

Majoritatea produselor comercializate au o garantie de 12 ,6 ,3 - luni respectiv 30 zile.


IX. Descrierea si returnarea produselor
www.accesorii-it.ro  depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.accesorii-it.ro  nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.accesorii-it.ro  este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. 


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastra.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. 

- coletele retur cu ramburs catre noi,nu vor fi acceptate,asadar consumatorul va plati transport tur-retur a coletului,din motive de refuz ce nu tin  de societatea  noastra si de produsele descrise si prezentate pe site.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
- garantie expirata;

X. Forta Majora
www.accesorii-it.ro , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.accesorii-it.ro  nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.accesorii-it.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.accesorii-it.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.accesorii-it.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XI. Publicitatea
www.accesorii-it.ro  poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.accesorii-it.ro  si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.accesorii-it.ro  respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sesizari@accesorii-it.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0753.437.608 

XIII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.accesorii-it.ro  sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.accesorii-it.ro  se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente.


XIV. Prezentarea ofertei 
www.accesorii-it.ro  isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.accesorii-it.ro , fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.accesorii-it.ro  aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Fotografiile de pe site-ul www.accesorii-it.ro  au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.